Draperii Perdele Mona Logo

INFORMATII UTILE

CUM COMAND UN PRODUS?

Pentru a comanda orice produs de pe site va rugam sa ne apelati telefonic pe unul din cele doua numere de telefon disponibile pentru comenzi, sa specificati codul de produs, dimensiunea si modalitatea de prindere dorita, impreuna cu datele de contact si de livrare. In cazul in care aveti orice fel de intrebari legate de produsele si serviciile oferite, specialistii nostrii va stau la dispozitie cu raspunsuri rapide si sugestii.

LIVRAREA PRODUSELOR.

Confectionam si livram produsele in orice localitate din Romania in maxim 3 zile lucratoare de la lansarea comenzii, prin curier, cu plata ramburs la primirea coletului, sau, doar la cererea clientului, prin Posta Romana, cu plata contravalorii produselor la ridicarea coletului. In situatia in care doriti livrare prin Posta Romana, va rugam sa specificati acest lucru operatorului nostru in momentul lansarii comenzii, in caz contrar, livrarea produselor se va face prin curier rapid (GLS).

POLITICA RETUR.

Perdelele si draperiile confectionate de catre noi sunt de o calitate exceptionala. Orice client al nostru beneficiaza de Garantia calitatii. Astfel, orice client care nu este satisfacut de calitatea produsului cumparat de la noi, poate returna produsul in 15 zile calendaristice si primeste intreaga suma platita pentru produs inapoi (mai putin perdelele si draperiile confectionate la comanda care nu pot fi returnate)..


Pentru a returna un produs achizitionat va rugam sa ne apelati telefonic pe unul din cele doua numere de telefon disponibile.

© 2021, MONA DRAPERII PERDELE S.R.L. - Toate drepturile rezervate.