Draperii Perdele Mona Logo

DESPRE NOI

De la inceputul drumului nostru, doua principii au stat la baza a tot ceea ce facem: creativitatea si calitatea produselor comercializate. Aceste doua principii ne-au determinat sa urmarim constant ultimele noutati in materie de design interior, sa ne adaptam ultimelor tendinte din domeniu si sa oferim un grad ridicat de satisfactie clientilor Draperii Si Perdele Mona.

PRODUSE SI SERVICII DE CALITATE SUPERIOARA LA PRETURI CAT MAI ACCESIBILE

MISIUNEA DRAPERII PERDELE MONA

Experienta de mai bine de 10 ani in productia si comercializare de draperii si perdele, ne determina sa gasim intotdeauna cele mai bune solutii pentru clientii nostrii, tinand in acelas timp cont de bugetul stabilit. Incercam sa indeplinim cat mai satisfacator dorintele clientilor nostrii in ceea ce priveste decorarea spatiilor interioare cu perdele, draperii si accesorii, in cel mai eficient mod posibil.
Misiunea noastra nu este doar sa producem draperii si perdele de inalta calitate la preturi accesibile, ci si sa consiliem cat mai bine si mai clar clientii nostrii in asa fel incat acestia sa fie deplin multumiti cu alegerea facuta.
Incercam pe cat posibil sa ne adaptam constant ultimelor tendinte ale pietei, sa fim atenti la cele mai mici detalii, sa dam sfaturi de calitate clientilor nostrii si sa le oferim produse de calitate la preturi accesibile.

Perdele Draperii La comanda Mona
Perdele Draperii La comanda Mona

VIZIUNEA NOASTRA DE VIITOR

Suntem o companie cu experienta in domeniu, cu ambitii mari si vointa pe masura. Intotdeauna am pus accent pe calitatea draperiilor, perdelelor si accesoriilor oferite. Va punem la dispozitie o gama variata de draperii, perdele si accesorii impreuna cu servicii de calitate si termene de livrare rapide.
Ne plac lucrurile bine facute si din acest motiv comercializam produse care satisfac cele mai exigente cerinte.
Tot ceea ce facem, facem cu pasiune si suntem mandrii de toate realizarile noastre de pana acum. Pe viitor dorim sa dezvoltam relatii de durata cu clientii nostrii, sa fim cat mai apropiati de nevoile si cerintele lor si sa oferim produse si servicii la standarde de calitate in continua crestere, toate la preturi cat mai accesibile.

In viziunea noastra de viitor, succesul brandului Draperii si Perdele Mona nu poate fi cladit decat pe o fundatie solida, din aceasta cauza suntem pragmatici si realisti. Stim ce putem face si ce nu. Suntem onesti cu clientii nostrii, cu expertii cu care colaboram si cu raportul calitate/pret pe care il oferim. Suntem permanent constienti de provocarile existente pe piata si incercam pe cat posibil sa oferim solutii de inalta calitate, cu o atitudine constant dinamica.
In cazul in care aveti orice fel de intrebari sau nelamuriri legate de produsele si serviciile oferite sau vreti sa colaborati cu echipa Draperii si Perdele Mona, va rugam sa ne contactati telefonic sau prin email.
Echipa noastra de specialisti va sta mereu la dispozitie.

© 2021, MONA DRAPERII PERDELE S.R.L. - Toate drepturile rezervate.